David Williams – Från andra i rad till Poker Champion!

David Williams när det kommer till World Series of Poker $10,000 Main Event, kan alla komma ihåg legends of poker som har tagit titeln mästare. Vad är förlorat i timmar tid, i många fall är tvåan pokerspelare, som kom inom ett annat kort, en tidig insats eller ett misstag från att vara mästare. Såsom McBride, Harthcock och Van Horn har varit löpare upp i den största pokerturneringen i universum och har tyst gled tillbaka in i skuggorna efter deras stund i härlighet. Williams, som var uppfödd i turneringar på internet i Dallas, TEXAS och nu bor i LV var en smart elev som var en mästare i det spännande kortspelet Magic: The Gathering.

David noterade likheterna i strategi mellan poker och tricks med kort under våren 2004, Williams var en av de upplevda bra dåliga spelare krigarna bland posten sedan 2500 plus spelare som deltog i den misslyckade i Championship Event på WSOP . Allteftersom han gått igenom händelsen, han visade utmärkt pokerfärdigheter och visade också han var ivrig att lära dig mer om spelet som han blev vän med och lärt mig från European poker legend Marcel Luske. Efter en så stor utföra hade det varit coolt för David Williams att gå ifrån pokerspänningen. Till sin klapp på axeln har endast skickade han sin stjärna högre i himlen sedan den dagen sommaren 2004. Bara lite samtidigt efter World Series, han tog hans spel till WPT och slutade tvåa till Daniel Negreanu 2004 Borgata Poker Open. 2006 har varit tiden att Williams vann den stora titeln. Efter en 4: e plats avslutas vid WPT i mars månad, Williams fångas den första stora Horse turneringen under WSOP på Caesars i LV, då flyttade tillbaka till Rio Casino krig med bästa i världen. 37: e WSOP var det bästa tillfället för Williams när han fångat sitt första armband i 7 Card Stud och nästan tog en andra titel med en andraplats i Deuce-7 lowball.

Alla i sin korta karriär, Williams har vunnit i 30 turneringar och har tjänat över $5 miljoner. David har en mycket annorlunda stil som gör det svårt att få grepp på vad exakt han gör medan du spelar poker. Han kan gå från en mycket aggressiv, chip högintressant stil till en mycket smart, långsamma, kontrollerade stil som förfalskningar hans avsikter. Dessa olika stilar av poker, medan viktigt för någon att ha, är tydligare i Williams och kanske tjäna till hans bättre spel och därmed kasserar i oftare. på grund av hans timing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *